MOVIES ♥

Har fått något ryck att göra topplistor, här kommer några bra filmer... ♥


1. I Taket Lyser Stjärnorna

INFO: Jenna Wilson är tretton år och har just börjat sjuan och det enda hon borde behöva oroa sig för är brösten som aldrig växer, den alldeles för blonda klasskamraten Ullis-Knullis som hon hatar och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att lägga märke till henne. Men Gud har inte skött sitt jobb. Hemma hos Jenna finns en rullator, en doseringslåda, en duschstol, peruker och anpassade möbler och skåp. Där lever nämligen en cancersjuk mamma. I taket i Jennas rum har hon och mamma klistrat upp stjärnor som lyser i mörkret. Under en av dem har hon gömt en dikt; Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

Filmen finns också som bok.




2. Titanic




3. The Last Song

INFO:

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus i en mindre stad. Sedan dess har Ronnie varit arg och frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist. Här tar en otrolig historia om kärlek vid, historien om den första kärleken och historien om kärleken mellan far och dotter.

 

 

4. Eclipse

 

INFO: En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

 

Filmen finns också som bok.

 

 

5. Mrs. Doubtfire

 

 


Hoppas att ni vill se dom! ♥

Kommentarer
Postat av: En filur vid namn frida

Haha titanic lätt!!!<3

2010-09-07 @ 18:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0